De volgende functies zijn in uw land beschikbaar voor Butterfly iQ+:

Opnieuw afspelen

Basisbeeldvorming.

Ruim 20 geoptimaliseerde klinische voorinstellingen

B-modus

B-modus (helderheid) maakt gebruik van grijswaarden om een tweedimensionale echografie-afbeelding te creëren, waarbij de beoogde organen en weefsels met variabele helderheid worden weergegeven.

Kleurendoppler

Kleurendoppler maakt gebruik van standaard echografiemethoden om dopplergeluiden om te zetten in kleuren die over het beeld van het bloedvat worden gelegd. Deze kleuren vertegenwoordigen de kwalitatieve parameters van hemodynamisch gedrag en de richting van de bloedstroom.

Opnieuw afspelen

Opslag.

Onbeperkte veilige opslag

U kunt al uw onderzoeken op één plek scannen, uploaden en opslaan. Raadpleeg patiëntonderzoeken altijd en overal op uw telefoon of tablet met behulp van de beveiligde Butterfly Cloud.

Opnieuw afspelen

Opnieuw afspelen

Opnieuw afspelen

Diagnostische hulpmiddelen.

New

Gepulseerde doppler

Gepulseerde doppler (Pulsed-Wave Doppler, PWD) verstuurt korte echografische pulsen en analyseert de gereflecteerde geluidsgolven tussen de pulsen. Hiermee kunt u de metingen van de bloedflowsnelheid in de tijd grafisch weergeven.

M-modus

M-modus of bewegingsmodus is de weergave van een eendimensionaal beeld dat wordt gebruikt voor het analyseren van bewegende lichaamsdelen, meestal bij cardiale en foetale cardiale beeldvorming.

OB-berekeningen

Tools voor de berekening van foetale biometrie, AFI en meer.

Automatische berekening van blaasvolume

Automatische berekening van blaasvolume met 3D-visualisaties, in enkele seconden.

Automatische ejectiefractie

Met de tool voor Simpsons ejectiefractie kunt u de linkerventriculaire ejectiefractie (EF) schatten wanneer u een hartonderzoek vastlegt op basis van een apicale 4-kameropname. Butterfly gebruikt de Monoplanaire Simpson-methode om de EF te berekenen.

Procedurele hulpmiddelen.

Needle Viz™

Needle Viz (in vlak) is een tool die een beeld in B-modus, dat geoptimaliseerd is voor het visualiseren van naalden die in een hoek van 30-45 graden zijn geplaatst, bovenop een gewone B-modus plaatst.

Biplane Imaging™¹

De Dual-imaging-modus helpt u bij het nauwkeurig en gecontroleerd uitvoeren van ingewikkelde procedures binnen het vlak, zoals vasculaire toegang, zenuwblokkades en musculoskeletale injecties.

Meer weten?
Uw vertegenwoordiger staat klaar om u te helpen.

Meer weten? Uw Europese vertegenwoordiger staat klaar om u te helpen

Volg ons

U verlaat de pagina voor uw land.

Sommige functies die op de Amerikaanse website worden weergegeven, zijn mogelijk niet beschikbaar in uw land.